Поділитись:

Тролейбуси луцького "Богдана" можуть їздити без електрики

Вівторок, 10 квітня 2018, 12:12
Тролейбуси луцького

Луцький "Автоскладальний завод №1" постійно працює над збільшенням запасу автономного ходу тролейбусів власного виробництва.

Про це заявили в прес-службі корпорації "Богдан".

Наявність такої опції дозволяє тролейбусам продовжувати рух без під'єднання до контактної мережі.

"Для забезпечення можливості руху тролейбуса без під'єднання до контактної мережі тролейбуси обладнані літій-іонними батареями. Дальність автономного ходу від однієї зарядки акумуляторів залежить від кількості встановлених акумуляторів. Літій-іонні акумулятори в конструкції тролейбуса дають можливість вийти за межі контактної мережі, доходити до найвіддаленіших районів і долати невеликі перешкоди, не створюючи затори на міських магістралях. Такі тролейбуси можуть стати ідеальним рішенням для віддалених, спальних, районів міста і навіть найближчого передмістя. Використання подібного виду транспорту значно заощадить витрати на інфраструктуру, так як зведення електричної контактної мережі повсюдно буде не обов'язковим. Автономний хід дає можливість об'єднати декілька тролейбусних маршрутів в один, – зауважують в прес-службі АТ "АК Богдан Моторс".

Розробка електротранспорту – один із пріоритетних напрямків роботи компанії. На підприємстві постійно працюють над вдосконаленням та модернізацією модельного ряду тролейбусів.

"Поширення екологічно чистого електротранспорту – це глобальна тенденція. Розповсюдження таких машин стимулює розвиток відповідної транспортної інфраструктури у містах та сприяє збереженню навколишнього середовища", – підкреслили в Корпорації.

Надрукувати
мітки:
коментарів