Поділитись:

У драмтеатрі Луцька заборонили показувати виставу Сергія Бабкіна: причина (оновлено)

Понеділок, 16 квітня 2018, 16:33
У драмтеатрі Луцька заборонили показувати виставу Сергія Бабкіна: причина (оновлено)

Виставу "Dracula" за участю Сергія Бабкіна та його дружини Сніжани заборонили показувати у Волинському обласному музично-драматичному театрі.

Як повідомив директор театру Анатолій Глива, лист з відповідною забороною надійшов з обласної ради. Документ підписав перший заступник голови обради Олександр Пирожик, мовляв, не доцільно давати в оренду приміщення, – повідомляє Волинь24.

Зі слів директора театру, причин заборони вистави "Dracula" він не знає.

"Але така ситуація виникає вже не вперше. Раніше забороняли виступи Потапа і Насті, "Неангелів". Це пов'язане з їхньою діяльністю в Росії. Також, свого часу, ми заборонили виставу Подерев'янського, бо вважали недоцільним нецензурну лексику зі сцени", – додав Глива.

Своєю чергою Олександр Пирожик заявив, що "ніколи не підпише погодження на виступи будь-кого, хто виступав і виступає в Росії та Криму з гастролями й перебуває по різні сторони барикад із нашими воїнами".

"Подивували істеричні заяви та сопливі коментарі в соцмережах щодо Сергія Бабкіна. Замість того, щоб поминали померлих і молитися за упокій їхніх душ, налихословили без розбору, назгрібавши "мох і болото" і навіть не пробуючи розібратись у власній профанації. Чесно кажучи, мене мало цікавить думка ліберастів і тих, кому "какаяразніца". Більше цікавить думка наших бійців на фронті російсько-української війни, які захищають наші кордони від усілякої нечисті. А вона однозначна: тим, хто заробляє гроші на крові, гастролюючи до країни-агресора, ‒ не місце на українських сценах!", ‒ прокоментував заборону вистави Олександр Пирожик.

Він запевнив, що Сергій Бабкін виступав і в Росії, і в окупованому Криму.

Також Пирожик зауважив, що навпроти драмтеатру в Луцьку розташована Стела Героїв.

"Надавати їм сцену драмтеатру ‒ це зрадити пам'ять цих хлопців. І я робитиму все, аби сценічні "бариги на крові" на кшталт бабкіних, насть і потапів не топтали своїми брудними ногами сценічні майданчики обласних комунальних закладів", ‒ заявив заступни голови облради.

Як згодом повідомили організатори у коментарі "Таблоїду Волині", виставу все-таки покажуть.

Надрукувати
мітки:
коментарів