Поділитись:

Vox populi: яку музику слухають у Луцьку (фото)

Неділя, 22 квітня 2018, 20:30

Музику слухають усі. Хтось – сучасну, хтось – класичну, хтось – всю без розбору, аби щось "бомкало".

Тисячі молодих (і не тільки!) людей не виходять з дому без навушників, слухаючи улюблені композиції в дорозі, на навчанні, на роботі, в спортзалі... Якій музиці віддають перевагу лучани, "Конкурент" запитав у містян.

Владислав:

Я метал слухаю, наприклад Dethklok, "Король и Шут". Улюблені пісні Murmaider, з "Короля і Шута" – "Лесник". З української музики Женю Галича люблю.

Світлана:

Мені подобається слухати латиноамериканських виконавців, наприклад Despacito Luis Fonsi. З українських – Alekseev, Tayanna, Макс Барських, "Антитіла", Dan Balan.

Яна:

O.Torvald подобається. На всі концерти ходжу, коли він приїжджає. Ще The Hardkiss. А так більше нічого. Колись "Скрябіна" любила.

Паша:


Я слухаю Killswitch Engage, Children of Bodom. Багато є. Ще Макс Корж. Улюблені пісні In Your Face (Children of Bodom), Be One (Killswitch Engage), "Не выдумывай".

Гена:

З української музики слухаю "ДахаБраха", їх топова пісня Especially For You. Я не знаю, в них там багато... Я взагалі люблю якусь легку фанову музику. Ще Anders ще прикольна штука, це електронна музика. Я на днях його знайшов, але він робить дуже круті штуки.

Ольга:

Скрипку люблю, якісь класичні композиції.

Надрукувати
мітки:
коментарів