Поділитись:

Соромно, коли офіціант зі ста гривень, дає решту 120, - Андрій Покровський про рівень освіти

Середа, 25 квітня 2018, 08:00

Реформа освіти повинна йти з низів і органи місцевого самоврядування мають цю реформу підтримувати максимально. Таку думку 24 квітня під час прямого ефіру програми "Відкрита влада" на телеканалі "Аверс" висловив депутат, засновник громадського руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський.

У студії обговорювали питання забезпечення нової української школи. Депутат нагадав, що на чергове засідання сесії виносить питання щодо фінансування оснащення шкіл мультимедійними дошками, які сприятимуть якісній сучасній освіті.

"Мені соромно, коли офіціант зі ста гривень, дає решту 120. Коли дипломований юрист не може сказати, чим відрізняється крадіжка від грабежу. А на запитання про основний закон, за яким він живе, називає сімейне право. Тому реформа в освіті має йти з низів. І органи місцевого самоврядування мають цю реформу підтримувати максимально", - зазначив Андрій Покровський.

"Основне завдання освіти — це надання знань дітям. Основна задача освіти дати такий рівень знань, з яким вони можуть йти у суспільство і не тільки працювати, а й жити", - зазначив депутат.

Нагадаємо, що депутат Андрій Покровський та його помічники напрацювали проект рішення "Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти міста на 2018-2020 роки".

Він передбачає виділення 3 мільйонів 705 тисяч гривень з міського бюджету для закупівлі мультибордів у кожну школу міста.

До слова, перший мультиборд, куплений за кошти Андрія Покровського, було презентовано у Луцькій спеціалізованій школі № 1 6 лютого.

Читати також:

СУЧАСНИЙ УРОК: ЯК ЛУЦЬКІ ШКОЛЯРІ НАВЧАЮТЬСЯ З MULTIBOARD (ФОТО. ВІДЕО)

ЛЬВІВСЬКИЙ ДОСВІД: ЛУЧАНАМ РОЗПОВІЛИ, ЯК НАВЧАТИСЯ З "МУЛЬТИБОРДАМИ"

"БАТЬКІВСЬКІ" РАДИ ХОЧУТЬ MULTIBOARD У ВСІ ШКОЛИ ЛУЦЬКА (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів