Поділитись:

Концерт Оксани Мухи відмінено: придбання квитків було справжнім квестом

Середа, 25 квітня 2018, 15:10
Концерт Оксани Мухи відмінено: придбання квитків було справжнім квестом

Концерт Оксани Мухи, яка мала виступити в Луцьку 4 травня, відмінено. Про це повідомив у "Фейсбук" журналіст, автор аудіоблогу "Парк Культури" Дмитро Ураєв.

"Оксана Муха не виступить у Луцьку. Концерт відмінено. І тому – прикро. І – ганьба. І чим ми гірші від інших заявлених в турі "столиць": Борислав, Золочів, Стрий, Дрогобич, Радехів, Червоноград, Жовква, Мостиська, Тернопіль, Козова, Івано-Франківськ, Коломия, Долина, Хмельницький, Львів. І - купа питань до організаторів - їх, як видно, не один, а група людей, які організацією виступів "Лісапетного батальону" на корпоративі ще можуть займатись, а відповідати за концерт, присвячений творчості Квітки Цісик...", – зазначив Дмитро Ураєв.

Він зауважив, що динаміка продажу квитків була. Однак, організатори вирішили відмінити концерт.

"Так, буває що концерти відміняють. Ну, не продались квитки. Будь-хто з організаторів (я зараз за Луцьк) скаже – ризик є завжди. Але коли на афіші зазначено – "квитки в будинку "Просвіта" (насправді то давно вже Палац культури), на іншій афіші вказані телефони для довідок, а квитки насправді - в касі драмтеатру, то це що, квест для потенційного глядача, чи просто тупа недбалість? При тому, що ці "організатори" так чи інакше спілкувались з людьми, причетними до процесу проведення концертів тут, в Луцьку. Їм робились конструктивні пропозиції, Але – "вони собі знають". І ось – результат", – написав Дмитро Ураєв.

ІА "Конкурент" через Facebook звернувся за коментарем до Оксани Мухи: "Ми змушені відмінити концерти в містах, де не продаються квитки... Я, на жаль, не маю можливості бути фінансовим спонсором проекту.. Сумно, але така реальність. Прошу пробачення в слухачів за розчарування. Повірте, мені також боляче".

Довідково:

Оксана Муха – володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик.

Концерт Оксани Мухи відмінено: придбання квитків було справжнім квестом

Надрукувати
мітки:
коментарів