Поділитись:

Новобудов багато, а місць для паркінгу – ні*

Субота, 05 травня 2018, 16:02

На сьогодні практично кожна сім'я має автомобіль, який необхідно десь залишати.

Варіантів кілька: гараж, платна стоянка недалеко від будинку або звичайна біля під'їзду. Останній варіант – це широко поширене явище в наш час, якщо йдеться про житлові комплекси старого зразка.

Якщо ж говорити про новобудови, то місце для автомобілів зазвичай повинен передбачати забудовник. Але не завжди цього правила дотримуються.

Новобудова з паркінгом – це гарантія того, що двір не буде заповнений машинами до такої міри, що не буде місця для дитячого майданчика. Адже багато автовласників, навіть маючи гараж, ставлять машини біля під'їздів, бо це зручніше, коли авто перебуває біля квартири. Сучасні забудовники повинні мати це на увазі і передбачати паркомісця або гараж для кожного власника квартири.

Ідеальний варіант – це підземний паркінг. І такий паркінг вперше в Луцьку з'явився на території Житлового Комплексу в ''Яровиця'', в ньому передбачено місце для кожного мешканця, який має машину. І кожен житель ЖК ''Яровиця'' вже впевнений в тому, що його автомобіль завжди захищений від снігу, дощу, палючого сонця та грабіжників.

На думку експертів, якщо всі сучасні забудовники почнуть серйозно підходити до проблеми паркування автомобілів, так як до цього підійшли забудовники Житлового Комплексу ''Яровиця'', то вже в найближчому майбутньому зникнуть усі проблеми з парковою у дворах ЖК. І з'явиться вільне місце для клумб, лавочок і альтанок, дитячих і спортивних майданчиків, де люди зможуть вийти, щоб подихати свіжим повітрям перед сном або погуляти з дитиною. Сучасне житло – це не просто світла і простора квартира, чистий під'їзд, але і красивий упорядкований двір з усім необхідним для своїх жителів.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
26 березня 2024
23 березня 2024
21 березня 2024
15 березня 2024
06 березня 2024
04 березня 2024
21 лютого 2024