Поділитись:

У Луцьку дитина травмувалася на поламаному дитячому майданчику

Вівторок, 08 травня 2018, 08:57

Кілька громадських дитячих майданчиків у Луцьку потребують нагального ремонту, адже загрожують безпечному відпочинку дітей.

У групі в Фейсбук Олеся Мудрик повідомила, що її 5-річний син травмував спину, граючись на дитячому майданчику, що на проспекті Молоді поблизу піцерії "Соло" (раніше "Мадагаскар").

"Нам пощастило, травма виявилась несерйозною: відбулися подряпинами. В мене вже давно виникло питання: хто відповідає за стан цього майданчика??? В "Соло" нам сказали, що ця територія не є під їхньою відповідальністю, оскільки вони орендують лише приміщення, а майданчик досі є власністю "Мадагаскару". Не доведи Господи, там трапитися щось серйозніше за нашу подряпану спину... Що тоді? Тож, шановні, або знесіть його зовсім, або поремонтуйте, будь ласка, бо це не жарти. Це здоров'я та безпека дітей, які гуляють там упродовж усього року, і їх там завжди багато. Наш випадок далеко не перший, на жаль, але люди чомусь мовчать", – зазначила лучанка.

У Луцькраді про проблему знають. Неодноразово надходять на гарячу лінію Луцькради повідомлення щодо аварійного стану обладнання на дитячих майданчика на проспекті Молоді біля піцерії "Соло" та біля магазину "Ольвія".

Про це 8 травня під час оперативної наради у мерії повідомила директор департаменту Центр нарадання адміністративних послуг Лариса Карп'як.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад дав доручення визначити власників майданчика.

Надрукувати
мітки:
коментарів