Поділитись:

У Луцьку визначили місця для купання

П'ятниця, 11 травня 2018, 16:10

У Луцьку визначили місця масового відпочинку на воді у літній період.

Зокрема у розпорядженні секретаря міської ради Григорія Пустовіта від 10 травня 2018 року зазначається, що місцями масового відпочинку на воді в Луцьку є річка Стир (поблизу Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки) та Теремнівська водойма.

Купальний сезон в Луцьку стартує 01 червня і триватиме до 31 серпня 2018 року.

У зв'язку з цим Департаменту житлово-комунального господарства доручили привести обладнання території пляжів у відповідність до чинних правил і санітарних норм. Роботи повинні бути завершені до 30 травня 2018 року та оформлені відповідні документи про прийняття пляжів в сезонну експлуатацію.

Окрім того, департамент ЖКГ зобов'язаний організувати підтримання території пляжів в належному санітарному стані протягом усього купального сезону.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення повинно укласти договір з аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення управління ДСНС у Волинській області на обстеження підводної частини пляжів і очищення їх від сторонніх предметів та скласти відповідні акти.

Також буде організована робота рятувальних постів на пляжах. Для цього матроси-рятувальники в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення управління ДСНС пройдуть спеціальне навчання.

Управління Держпродспоживслужби та Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України зобов'язані проводити постійний санітарний нагляд за роботою пляжного господарства і станом водного середовища.

Територію масового відпочинку патрулюватимуть працівники відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, управління патрульної поліції, департаменту муніципальної варти.

Надрукувати
мітки:
коментарів