Поділитись:

Луцьких перевізників попросили надавати якісні послуги

Вівторок, 15 травня 2018, 16:50

Луцька міська рада та перевізники, які працюють на міському громадському транспорті, підписали меморандум.

Меморандум – спільна робота для того, аби перевезення проводилось на якісному рівні. Про це йшлось 15 травня під час підписання документа між перевізниками та міською радою.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зазначив, що для того, аби заспокоїти громадськість, яка розуміє, що після підвищення цін на паливно-мастильні матеріали йде здорожчання вартості проїзду, і був напрацьований меморандум.

"Меморандум як протокол намірів буде дисциплінувати як перевізників, так і міську раду виконувати свої зобов'язання", – сказав Григорій Недопад.

В.о. міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що питання стоїть не стільки у вартості проїзду, як у намаганні звернути увагу на поведінку водіїв.

"Другий момент – стан наших автобусів, ми розуміємо, що вони не перший рік експлуатуються, але люди хочуть їхати в чистому транспорті", – сказав Григорій Пустовіт.

У результаті сторони підписали меморандум, в якому йдеться про якісне надання послуг, дотримання графіку руху, якісний стан транспортних засобів та інше.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024