Поділитись:

Ігор Поліщук забрехався (документи)

Понеділок, 21 травня 2018, 20:00

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук прокоментував "свавілля" виконавчого комітету, який відібрав у РЦ "Промінь" парковку.

Як передає ІА "Волинські новини", посадовець стверджує, що розірвання в односторонньому порядку договору про співпрацю між школою плавання та товариством "Проміньпарксервіс" – повністю обґрунтоване.

"Придумали хитрий договір, який винесли на виконком, який тоді теж із великим скандалом проходив. І на сьогоднішній день Андрій Покровський як власник цієї парковки отримує 20 гривень за годину з однієї машини, натомість місто не отримує нічого, тому що ця земельна ділянка належить нашому басейну", – зазначив Ігор Поліщук.

Проте радник, певно, вирішив не думати, що він говорить і сам же підкреслив, що парковка, яку влада відібрала у "Променя", знаходиться на комунальній земельній ділянці (де, до облаштування, "розміщувалися" чагарники, формуючи чудове місце для любителів швидкого споживання міцних алкогольних напоїв), яка перебуває на балансі Луцького плавального басейну, який також жодної копійки в бюджет не платить, але завдяки співпраці з "Променем", отримав паркомісця, яких він ніколи не мав, 5 карток для безкоштовного паркування працівників спортшколи на будь-який час біля розважального центру та дитячий і спортивний майданчики.

Збрехав посадовець і про 20 гривень за годину, які, за його словами, отримує співвласник "Променя" Андрій Покровський з кожного автомобіля, оскільки перші 2 години взагалі безкоштовні, а вартість паркомісця з 7:00 до 23:00 – 10 гривень. 20 гривень потрібно платити лише у нічний час.

Щодо "хитрого договору", який проходив із "великим скандалом", то посадовець також злукавив, оскільки за нього проголосували 15 з 16 членів виконавчого комітету. Утримався лише представник "Народного контролю" Олег Бондарук, який є соратником Павла Данильчука, якого Поліщук звинувачує у відпрацьовуванні грошей Покровського.

Більше того, сам Поліщук підписував зміни до додатку цього договору, відповідно до яких було збільшено територію парковки біля басейну, а також змінено місце облаштування дитячого та спортивного майданчиків.

Нагадаємо, що ні здоровий глузд, ні бажання директорів "Променя" та басейну сісти за стіл переговорів і домовитися самостійно, ні кілька десятків працівників РЦ "Променя", які прийшли на засідання, ні вимоги депутатів зняти це питання не зупинили владу, і 8 з 10 присутніх членів виконкому проголосували за розірвання договору в односторонньому порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РЕЙДЕРСТВО ПО-ЛУЦЬКИ: ЯК ВЛАДА ТИСНЕ НА БІЗНЕС

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
10:30
27 березня 2024
19:30
22 березня 2024
21 березня 2024
17:46
19 березня 2024
18 березня 2024
20:30
14 березня 2024
13 березня 2024
13:05
07 березня 2024
04 березня 2024
20:10