Поділитись:

"Піар – улюблене слово пані Сиротинської", – депутат Луцькради

Субота, 19 травня 2018, 14:00

Останні зміни до регламенту Луцької міської ради дозволили представникам муніципальної варти офіційно бути присутніми у сесійні залі. Керівниця департаменту Юлія Сиротинська пояснила, що це лише формальність, адже таке право в муніципалів було завжди.

Щодо цього у прямому ефірі ток-шоу "Протилужений Погляд LIVE" 18 травня між Юлією Сиротинською і депутатом Луцькради Павлом Данильчуком виникла суперечка.

"Є поняття формату юридичних колізій. У нас таких речей є тисячі. Наприклад, коли норма законодавства регулює тільки частину сфери на державному рівні, проте орган місцевого самоврядування має відповідну локаційну норму. І ми це прекрасно розуміємо. У нас є положення не тільки наше, а взагалі з моменту створення департаменту, де є вказана функція щодо охорони громадського порядку, тобто вона була апріорі. Регламент приймався пізніше, ніж наше положення. Є поняття незвороту – це вже юридичні терміни. Це була автоматична правка, щоб такі, як Павло, не мали приводу смикати і підкушувати або говорити це голосно на камери, роблячи собі дешевий піар", – пояснила головна муніципалка.

Натомість депутат Луцької міської ради Павло Данильчук запевнив, що "піар – улюблене слово пані Сиротинської".

"Усе, що стосується, коли ми вас критикували, чи ще якісь виносили проекти рішення, у вас завжди звучало: "Це піар Данильчука, Народного Контролю". А це робота депутатів", – заявив він.

"А кого ви не критикували? Чи є хоч одна структура, яку ви не критикували? Ви заробляєте політичні дивіденти", – відповіла на це Сиротинська.

"Ви є посадовою особою. Перебуваючи під час виконання своїх обов'язків, ви не маєте права давати якісь судження. Я апелював до головуючого. Прийде новий головуючий, кілька доган вам дасть і будете звільнені", – висловився Данильчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКА РОЛЬ МУНІЦИПАЛІВ НА СЕСІЯХ ЛУЦЬКРАДИ

Надрукувати
мітки:
коментарів