Поділитись:

"Це несправедливо", – Данильчук про турнікети в Луцькраді

Субота, 19 травня 2018, 16:30

З 1 березня дещо посилили пропускний режим у приміщенні Луцької міської ради.

Як пояснила в ефірі ток-шоу Протилежний Погляд LIVE керівниця департаменту муніципальної варти Луцькради Юлія Сиротинська, на це були юридичні підстави.

Із її слів, у січні було відпрацювання у державних установах стосовно того, чи можна вільно пройти і залишити якийсь пакунок задля певних диверсійних дій.

"Зважаючи на те, що в Україні, і на Західній Україні зокрема, оголошено відповідний рівень терористичної загрози. Є відповідний лист, щоби вжити певних заходів", – пояснила вона.

Натомість депутат Луцької міської ради Павло Данильчук запевнив, що турнікети свторюють незручності навіть для самих працівників.

"Це несправедливо. Юридично, звісно, є підстави. Їх можна знайти. Який пропускний режим? Все було, люди спокійно ходили. За Миколи Ярославовича (Микола Романюк – міський голова Луцька) не було ніяких проблем. Могли люди спокійно прийти на сесії, на виконкоми, до нього в кабінет. Він завжди був на місці і приймав людей без муніципалів. Просто змінилася влада, яка боїться людей... Самим працівникам це незручно, це ускладнює внутрішню роботу", зазначив Данильчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів