Поділитись:

Лучан закликають підтримати проект для подолання несправедливості на виборах

Неділя, 27 травня 2018, 11:00

Лучан закликають підтримати проект для подолання несправедливості на виборах

Телеведучий та співзасновник Громадянського Руху "Свідомі" Тарас Шкітер бере участь у конкурсі "Нові лідери" із проектом, яким дозолить вирішити проблему виборчих округів, де інтереси мешканців на захищає жоден депутат.

Таких округів у Луцьку 12 з 42, а тому 44 тисячі виборців у Луцьку не мають свого представника у міськраді. Ці райони міста отримують суттєво менше коштів на благоустрій, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, інші інфраструктурні поліпшення. Інтереси цих лучан цих практично ніхто не представляв, що підтверджують навіть самі депутати. Така ж ситуація ситуація і по всіх інших українських містах.

Ця проблема дала поштовх для системної роботи та започаткування проекту "Округи без депутатів" Громадянським Рухом "Свідомі". Щоб виправити несправедливість, у Луцьку співзасновник руху Андрій Покровський добився виділення коштів на часткове вирішення проблеми округів без предстанвицтва. Проте для ефективного вирішення прблеми на всеукраїнському рівні, а також забезпечення для кожного виборця свого представника в раді потрібні масштабніші зміни.

Щоб підтримати їх, Громадянський Рух "Свідомі" закликає волинян долучитися та проголосувати за проект на сайті проекту "Нові лідери".

"Голос кожного на підтримку мого проекту дуже важливий, як і голос кожного виборця на виборах, коли ми обираємо владу. Виборча система повинна бути справедливою і забезпечували для кожного українця свого представника у раді, який би реально відстоював його інтереси" - вважає Тарас Шкітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ТАРАС ШКІТЕР: "СВОЇМ ГОСТЕМ ХОТІВ БИ БАЧИТИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ"

Надрукувати
мітки:
коментарів