Поділитись:

На Волині водій фури збив на смерть хлопчика

Субота, 02 червня 2018, 17:43
На Волині водій фури збив на смерть хлопчика

Житель села Острівок Зимнівської територіальної громади (Володимир-Волинський район) Едуард Зуб буде судитись з місцевою птахофабрикою, фура якої збила на смерть його 8-річного сина Георгія.

Інтернет-видання "БУГ" повідомляло, що близько 18 години, 31 травня у селі Острівок Зимнівської територіальної громади, вантажівка птахофабрики травмувала малолітню місцеву дитину.

Поліцейські в коментарі виданню розповіли, що вантажний автомобіль марки МАЗ, під кермуванням 60-річного чоловіка, рухався із села Когильне в напрямку Володимира-Волинського. Із подвір'я житлового будинку на дитячому велосипеді виїхав малолітній (8 років). Трапилося зіткнення із колесом рухомого напівпричіпа фургону.

Батько хлопчика Едуард Зуб у коментарі для ІА "Конкурент" розповів, що в той день Георгій і його друг Тарас стояли обабіч дороги, а в його сина в руках був велосипед. Діти чекали поки проїде фура.

"Фура на такій швидкості летіла, що причіп почало заносити, і зачепило його (сина) заднім колесом… Удар був настільки сильний, що аж сусіди почули й повибігали", - розповів Едуард.

Батько пригадує, що в той момент косив неподалік траву, коли прибіг друг сина і повідомив, що Георгія збила фура. Коли батько прибіг на місце події, то побачив сина, який лежав на траві повністю в крові. Водій фури навіть не зупинився і залишив місце ДТП.

"То кажуть, що не можуть свідків знайти, а де ж знайшли свідків, які бачили, що він на велосипеді виїхав на дорогу? Якби він виїхав на дорогу, то чому його не побачив водій? Тоді б дитина потрапила під бампер, передні колеса, а не під заднє колесо причіпа. Виходить, ніби що син сам виїхав прямо на фуру?", - говорить батько.

Едуард Зуб переконаний, що птахофабрика використовуючи свої зв'язки та гроші намагатиметься "зам'яти" цю справу. Для чоловіка є дивним той факт, що вже встигли змінити слідчого, а водія повезли на освідування лише через 6 годин після ДТП. Алкоголю в крові не виявили.

Житель села каже, що фури "літають" їхньою вулицею ледь не щодня. Місцеві жителі куди тільки не звертались, аби вирішити це питання, та все марно.

Сьогодні зранку від отриманих травм серце восьмирічного хлопчика зупинилось. Похорони будуть завтра.

"Я досі не знаю, як про смерть брата сказати своїм двом дітям…Його збили прямо біля будинку...Я буду судитись з водієм і птахофабрикою. Я їх хочу покарати і нехай вони не думають, що коли мають гроші, то можуть ось так вирішувати долі наших дітей", - сказав Едуард Зуб.

Надрукувати
мітки:
коментарів