Поділитись:

У "Промені" стартував "СУПЕР ЛІТНІЙ ТАБІР" (фото)*

П'ятниця, 08 червня 2018, 13:00

У Дитячому розважальному комплексі "Смугастий Носоріг", що в РЦ "Промінь", розпочалась перша зміна "Супер літнього табору".

Тут діти сформовані за групами: 6-9 років та 9-12 років. Відповідно, розваги, майстер-класи та інша розважальна діяльність організована за віком, - повідомляють у прес-службі розважального центру.

Зранку діти мають веселу та сучасну зарядку, виконують разом "табірний" гімн та розважаються на свіжому повітрі. Опісля – поспішають на смачний та поживний сніданок. Кожного дня меню змінюється, тому діти мають змогу насолодитися різноманітними стравами. 1-й день – млинці з джемом, 2-й день – оладки з карамелькою, 3-й день – піца з ягодами, тощо.

Далі відкривається різноманітність розваг у "СУПЕР ЛІТНЬОМУ ТАБОРІ". Творчі майстер-класи, настільні ігри, кіно – кожного дня щось нове та особливе.

Перед обідом потрібно нагуляти апетит, тому діти відправляються розважатись та гуляти на вулицю. Дитяче кафе "Чорничне" дивує своїми стравами та їх обсягом. 1-ше, 2-ге та компот: різноманітні супчики, варенички, каші та салати тішать апетити маленьких відвідувачів.

Активні і веселі діти, що розважаються у таборі, не хочуть довго відпочивати, тому весело проводять час у лабіринтах або за "батлами" у настільні ігри. Кожного разу конкуренція зростає, але діти продовжують досягати нових висот.

Цікаво, що у таборі діє мотиваційна система. У кожної групи є своя особлива книжечка, куди вони збирають наклейки. Їх діти отримують на протязі дня за хорошу поведінку, відмінне виконання завдань, хороші справи та особисті заслуги. В кінці зміни, команді, яка збере більше наліпок, отримує приз!

Також не обходиться у "СУПЕР ЛІТНЬОМУ ТАБОРІ" без спортивних змагань, квестів та ігор на автоматах. Обидві групи з захопленням беруть участь стараючись не пропустити жодної дрібнички розважальної програми.

По-особливому цікавим був візит у "Майстерню Краси", де дівчаткам створювали чарівний манікюр, а хлопцям вражаючий фейс-арт. Тут однозначно турбуються про вподобання кожного.

Маючи ще смачний полуденок, діти разом з лідерами проводять підсумки дня, діляться враженнями та планами на наступні дні. А в останній день зміни на них чекає "СУПЕР ВЕЧІРКА" з дискотекою, караоке, конкурсами, нагородженням – все для того, аби закріпити яскраві та незабутні враження про цей табір.

Якщо ви не встигли записатись на 1-шу зміну, то ще є можливість зробити це протягом усього літа, оскільки, кожного нового тижня – нова зміна, нова тематика.

На діток чекає: супергеройська зміна, морська та зміна мандрівників. Обирайте те, що найбільше подобається, та мерщій записуйте свою дитину до табору.

Дитячий розважальний комплекс "Смугастий Носоріг" знаходиться на проспекті Президента Грушевського, 2; РЦ "Промінь", 2 поверх.

Довідка та запис за телефоном: +380 (66) 755 07 57.

Надрукувати
мітки:
коментарів