Поділитись:

УКРОП піде на консервацію, – луцький блогер (відео)

Неділя, 10 червня 2018, 11:22
УКРОП піде на консервацію, – луцький блогер (відео)

Зовсім нещодавно вийшов свіжий відеоблог Святослава Зелінського "Про сморід, сніданок і знову сморід...".

У ньому чоловік припустив, чому УКРОП може піти на консервацію.

"Голова обласної ради Ігор Палиця цього тижня зробив, як на мене, дуже серйозну заяву, яка показує напрям дії провладної більшості в обласній і міській радах на найближчий період", - зацікавив блогер глядачів.

Та продовжив, що Ігор Палиця зазначив про те, що депутати з УКРОПу і "Батьківщини" готові у будь-який момент скласти мандати для того, щоб перезавантажити владу у Луцьку.

"Коли заяву стосовно УКРОПу зрозуміло, він (Ігор Палиця – К.) є одним з лідерів цієї політичної сили. То питання по "Батьківщині", мені здається, де-факто говорить про те, що всі зрозуміли, що Ігор Петрович насправді керує цією політичною силою і він буде докладати максимум зусиль для перемоги на наступних президентських виборах Юлії Тимошенко. На підтвердження цих фактів ще є його багато компліментів висказаних в її адресу під час ефіру на його ж телекомпанії "Аверс", - вважає Зелінський.

Також, на думку блогера, може статися так, що УКРОП поки працюватиме, а, наприклад, на Новий рік зроблять заяву.

"Вони приймають бюджет міста, звітуються про свою роботу, а це буде відбуватися напередодні президентських виборів, і вони заявляють наступне: "От ми зробили стільки, могли зробити ще набагато більше, але от влада не дає призначити вибори міського голови (це до речі факт беззаперечний) і тому ми складаємо депутатські повноваження", - припустив блогер.

Й висунув свою версію того, що відбуватиметься далі.

"Верховна Рада не зможе не призначити вибори, бо тоді це буде колапсом для міста. Чергові вибори будуть президентськими і, відповідно, приймуть логічне рішення – провести спільні вибори Луцького міського голови і президентські одночасно. Тоді, я думаю, без особливих зусиль партія "Батьківщина", я не знаю, що буде з УКРОПом, а "Батьківщина" спокійно візьме 50, а то й більше відсотків голосів. Це, принаймні, пов'язано з тим, що традиційно на Волині ця політична сила отримує чи не найбільше симпатиків. А нерідко взагалі встановлює своєрідні рекорди в цілій державі", - переконаний Святослав Зелінський.

Стосовно УКРОПу, то він вважає, що ця політична сила піде на консервацію.

"Короткотермінову чи тривалу – не знаю, але те, що їх переводять на самофінансування – це факт. На виконання цієї ідеї, я думаю, спрямоване розірвання договору з облспоживспілкою і перепорядкування "Завокзального ринку" комунальним підприємством "Луцькі ринки", - підсумував блогер.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: УКРОПУ НЕ ВИСТАЧАЄ СМІЛИВОСТІ СКАЗАТИ ЛУЧАНАМ, ЗВІДКИ СМЕРДИТЬ, - БЛОГЕР

Надрукувати
мітки:
коментарів