Поділитись:

Для луцької школи №27 незабаром призначать директора і підберуть вчителів

Понеділок, 11 червня 2018, 11:16
Для луцької школи №27 незабаром призначать директора і підберуть вчителів

Луцьку школу № 27 планують здати в експлуатацію першого вересня цього року.

Про це йшлося на нараді за участю голів обласних – держадміністрації та ради. Зараз довгобуд – на балансі управління капітального будівництва облдержадміністрації, – розповів виконувач повноважень Луцької міськради Григорій Пустовіт, – інформує Волинська дирекція НСТУ.

Усі роботи у будівлі навчального закладу майже завершені. На часі – закупівля меблів і обладнання.

"Зараз оголошуються тендери на закупівлю обладнання, після того, як це буде зроблено, школа буде передана нашому місту, коли буде передана, ми включимося, але фактично ми вже в процесі, спільно з управлінням освіти ОДА, УКБ контролюємо процес завершення будівництва. Буде сучасна школа, узгоджуємо купівлю обладнання. Незабаром буде призначений директор, підбираємо вчителів, управління освіти міське з'ясовує, хто з батьків готовий написати заяву, розраховуємо, що 1 вересня школа відкриється",розповів виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Зводити луцьку школу №27 почали 2011 року. Ввести її в експлуатацію планують без спортивної зали. Зі слів Григорія Пустовіта, уроки фізкультури триватимуть у пристосованих гральних кімнатах і басейні. Приміщення ж для занять спортом добудують. На це потрібно від 30 до 50 мільйонів гривень.

До слова, голова ОДА Олександр Савченко теж наголошував на тому, що школу повинні здати до 1 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів