Поділитись:

Луцький "Богдан" виготовив кузови для французьких електробусів

Середа, 13 червня 2018, 14:24

Корпорація "Богдан" передала французькому виробнику екологічного транспорту Bluebus п'ять 12-метрових кузовів для електробусів.

Про це повідомили в прес-службі АТ "АК Богдан Моторс".

Корпорація у повному обсязі виконала умови міжнародного контракту і забезпечила відвантаження кузовів у зазначений контрактом термін. Французький замовник високо оцінив якість української продукції і висловив зацікавленість у продовженні співпраці.

"Цей контракт підтверджує конкурентоспроможність вітчизняного автопрому на ринку ЄС. Наші підприємства виграють у європейських за вартістю продукції, і, що головне, – не поступаються їм у якості. За умови державної підтримки, українські заводи зможуть зміцнити свої позиції і знайти нових споживачів та замовників в Європі", – підкреслив директор ДП "АСЗ №1" АТ "АК "Богдан Моторс" Дмитро Писаний.

Довідково:

Договір на поставку кузовів сторони підписали навесні цього року. Контракт забезпечив "Богдану" вихід на ринок Західної Європи. Виробництво кузовів проходило на "Автоскладальному заводі №1" у Луцьку, яке з 2008 року проектує і випускає електротранспорт в Україні.Це може стати підґрунтям для розширення співпраці між українським заводом та французьким замовником.

Надрукувати
мітки:
коментарів