Поділитись:

Лучан кличуть провести ніч у тюрмі

Неділя, 17 червня 2018, 19:05

У Луцьку відбудеться акція "Ніч у Луцькій тюрмі".

Захід влаштовують КЗ "Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк" спільно з ГО "ВМР "Національний Альянс" та
НСОУ "ПЛАСТ" у ніч з 22 на 23 червня задля вшанування пам'яті в'язнів, яких жорстоко розстріляли у червні 1941 року органи НКВС. Дійство відбуватиметься в одній з камер луцької тюрми, – інформують організатори.

Луцька тюрма – це територія колишнього Окольного Луцького замку, де розташований монастир бригіток – пам'ятка архітектури національного значення, це комплекс споруд, куди входили центральний храм, келії і господарські приміщення. Ця пам'ятка пов'язана із сумними і трагічними подіями в житті міста та всієї Волині, які увійшли в історію, як розстріл в'язнів органами НКВС 23-24 червня 1941 року.

До участі у акції запрошують усіх, хто має бажання випробувати себе, покращити знання про ці події та вшанувати пам'ять загиблих. Збір на акцію "Ніч у Луцькій тюрмі" розпочнеться 22 червня о 21:00 за адресою вул. Кафедральна, 16.

Учасники заходу "Ніч у Луцькій тюрмі" повинні попередньо зареєструватися, заповнивши гугл-форму: https://goo.gl/forms/JLLlqcKelS9spSE43

Під час проведення заходу учасникам заборонено користуватися мобільними телефонами, вживати принесену з собою їжу, напої. На акцію потрібно взяти теплі речі, карімати, ковдри (можна спальники).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МУЗЕЙ ЧИ БЕЗКОШТОВНИЙ ХОСТЕЛ: У ЛУЦЬКУ ОБГОВОРИЛИ МАЙБУТНЄ МОНАСТИРЯ БРИГІДОК

Надрукувати
мітки:
коментарів