Поділитись:

Як у Луцьку оформити учнівський квиток

Неділя, 17 червня 2018, 18:10

Учнівський квиток можна отримати впродовж усього року.

Попри канікули, в школах постійно чергує адміністрація навчальних закладів, яка за потреби може підписати і оформити учнівський квиток. Про це йшлося у програмі "Тема дня".

"Видачу і придбання учнівських квитків ми постійно тримаємо на контролі. На нарадх директорів і на інших нарадах ми наголошумо, щоби сприяли видачі квитка. Єдиного зразка, який закупляли б для шкіл, немає. Але ми рекомендуємо, де можна придбати бланк квитка: у Волинській обласній друкарні. Його вартість 5 гривень. Отримавши бланк, батьки приходять в канцелярію закладу освіти, де навчається дитина. Віддають бланк секретареві, який заповнює його і ставить печатку після підпису керівника. Це займає маленький термін часу", – пояснила начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

"Є ситуації не зовсім приємні, коли водії вимагали від дітей оплати повної вартості проїзду, але тут ще дуже велике значення має людський фактор. Адже такого документа, який би чітко регулював видачу учнівських квитків, немає", – додала вона.

Нагадаємо: у Луцькраді пояснили, якщо в дитини немає учнівського чи студентського квитка, то вона повинна сплатити повну вартість проїзду.

Надрукувати
мітки:
коментарів