Поділитись:

Школа "Аскольд". Що робити після податкової перевірки?

Понеділок, 18 червня 2018, 15:00

Усіх, хто веде бізнес, цікавить тема податкових перевірок. Якісно підготуватися до перевірки – це дуже важливо. Але не менш значимим є правильний алгоритм дій платника податків після перевірки. Що варто знати, на що звернути увагу і як не припуститися невідворотної помилки? Про це йдеться у новій відеоконсультації від Школи практичної юриспруденції "Аскольд".

Нагадаємо, що Школа практичної юриспруденції – це навчальний проект від юридичної компанії "Аскольд". У коротких відеоконсультаціях керуючий партнер "Аскольду" Ірина Олейник розповідає слухачам "Школи" про правові ньюанси актуальних для бізнесу ситуацій.

Консультація на тему "Алгоритм дій платника за результатом проходження податкової перевірки" також сформована на основі практики.

"Значна частина звернень наших клієнтів стосується не самої податкової перевірки, а алгоритму дій після її проходження. Розуміння етапності цих дій та пов'язаних із ними наслідків є важливим для подальшого захисту інтересів платника у суді. Неналежне та безвідповідальне ставлення до дотримання правильного алгоритму дій після перевірки може звести нанівець всі зусилля захисту, – зазначає Ірина Олейник.

У відеоконсультації всі дії платника податків за результатами податкової перевірки розбито на декілька етапів і надано рекомендації щодо дій на кожному із них.

"Від офіційного оформлення до оскарження у судовому порядку на всіх цих етапах платник повинен дотримуватися чітких правил, адже саме від цього залежить успіх захисту його прав у суді, – констатує керуючий партнер "Аскольду".

Переглянути консультацію можна у групі Школа практичної юриспруденції

Поставити питання адвокату.

Клікабельне
Надрукувати
мітки:
коментарів