Поділитись:

У Луцьку молодь безплатно вчитимуть англійської

Вівторок, 19 червня 2018, 18:05

У Луцьку запускають довготривалий проект "EnglishPlus" – безкоштовна школа вивчення англійської мови.

Засновники – департамент сім′ї, молоді та спорту Луцької міської ради, ГО "Ми плюс" та центр іноземних мов "Mandarin", – інформує прес-служба Луцької міської ради.

"Спілкуючись з молодими людьми, ми виявили потребу у вивченні англійської мови ними. Знання цієї мови стає зараз не перевагою, а обов′язковим елементом для хорошого працевлаштування. Однак, ті підлітки, батьки яких не мають змоги оплатити дороговартісні курси з англійської мови, втрачають можливість повноцінно конкурувати на ринку праці через незнання мови. Тому у нас виникла ідея масштабного проекту "EnglishPlus" – безкоштовні курси вивчення англійської мови для дітей, які потребують особливої соціальної уваги", – розповіли в департаменті сім′ї, молоді та спорту.

Навчання у проекті "EnglishPlus" буде проводитися для луцької молоді віком з 14 до 18 років із початковим та середнім рівнем знань англійської мови. Заняття
проходитимуть двічі на тиждень, а вестимуть їх кращі викладачі та носії мови в цікавій інтерактивній формі.

Зарахування до школи та визначення рівня знань англійської мови для формування груп відбувається в порядку надходження заяв шляхом проведення співбесіди з кандидатом. Перевага при зарахуванні до школи буде надаватися дітям, що належать до однієї з пільгових категорій.

Заяву можна подавати у департамент сім′ї молоді та спорту Луцької міської ради до 6 липня.

Надрукувати
мітки:
коментарів