Поділитись:

Майже передвиборча програма луцького кандидата

Четвер, 21 червня 2018, 07:40
Майже передвиборча програма луцького кандидата

Цей бложик спочатку називався "Дайош нові відділи Луцькради" і текст був приблизно такий:

"Роки ідуть, а є деякі луцькі локальні проблеми, які залишаються невирішеними і вирішити їх швидко справді важко. І люди, які б змогли розрубати ці Гордієві вузлища, увійшли би в історію Луцька назавжди. Або вляпалися, але це вже інше питання)

У виконавчих структурах органів влади країн для вирішення певних конкретних тимчасових проблем створюють спеціальні підрозділи, аби встановити конкретне коло відповідальних. О ні, я не закликаю роздувати штати (у мерії обмежуються комісіями чи робочими групами), але гіпотетично, якби по аналогії робили в Луцьку, то в ЛМР мали би бути:

- відділ з перенесення Старого ринку;

- відділ з реконструкції фонтану в центрі Луцька;

- відділ громадських туалетів;

- відділ зі смороду;

- відділ по боротьби з водою (улітку зі зливами, узимку зі снігом, навесні ще й з багнюкою);

- відділ по сватанню з сусідніми селами.

На гадку спадали ще гіпотетичні "відділи по боротьбі" з безпритульними псами, автопарковками, впорядкуванням парків, доріг, але установи, які конкретно цим мають займатися, уже існують"

Але, перечитавши, я зрозуміла, що це практично тези передвиборчої програми) Користуйтеся! Розбавляємо ще трошки обіцянками відремонтувати двори, поставити дитячі майданчики та лавочки пенсіонерам і – вуаля! – готово) У якості придобрення до виборців закупіться гумовими чоботями та ароматичними свічками.

А слоган може бути такий: "Повернемо Луцьку аромат", "Зі мною не смердітиме!".

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів