Поділитись:

Або затопить, або засмердить, - прогноз від екс-посадовця Луцькради (відео)

Неділя, 24 червня 2018, 08:00

Якщо питання каналізації та поводження зі сміттям не поставити у пріоритети для міста, то наслідки можуть бути фатальними.

Таку думку 22 червня під час суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" висловив колишній заступник міського голови Сергій Григоренко.

"Проблеми сміття та каналізації потрібно поставити у пріоритет. Бо місто або затопить, або засмердиться. Або засмердить і затопить разом", - зазначив Сергій Григоренко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Не "Луцькводоканал": мерія з'ясовує, звідки сморід у місті

Ведуча ток-шоу Галина Падалко згадала, як під час інтерв'ю депутат міської ради Андрій Покровський зауважив, що передусім в місті треба ремонтувати те, що під землею.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Андрій Покровський про вибори в Луцьку, інвестиції та "McDonalds" (ВІДЕО)

Частково погодився із тезами директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, який представляв виконавчу владу Луцька.

"Я підтримую, але мені як керівнику департаменту доводиться вирішувати кілька проблем одночасно. Хочеться кашу з топора зварити. І те, і те треба. Коли починається весна, то всі, вибачте, матюкають за ями на дорогах. А на ті дороги всього п'ятнадцять мільйонів, і треба покрити всі дороги. Розуміючи, що потрібно робити каналізацію, я перше починаю робити дороги, бо є вимоги дорожників. Якщо ямковість перевищує п'ятнадцять сантиметрів, то штрафують директора департаменту чи працівників. Але ми всі розуміємо, що якщо робити двір і міняти всі мережі, то ми за рік зробимо три двори. Всі це розуміли колись і зараз", - зазначив Юрій Крась.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 листопада 2023
25 жовтня 2023
27 вересня 2023
26 вересня 2023
24 вересня 2023
11:39
23 вересня 2023
14 вересня 2023
03 вересня 2023
09 серпня 2023