Поділитись:

Із медалями та лімузином: як у 1 школі Луцька святкували випускний (фото)

Неділя, 24 червня 2018, 21:00

Луцькі випускники школи №1 почали збиратися біля драмтеатру близько 16 години. Вже з того часу дівчата сяяли від неймовірної краси вбрань, а хлопці по-особливому перетворилися на джентльменів.

Саме 24 червня відбулися випускні вечори у місцевих школах. А "Конкурент" не зміг пропустити таке грандіозне дійство у вже знайомих зі свята Останнього дзвоника випускників школи №1.

Сині, зелені рожеві та навіть чорні сукні цьогоріч користувалися популярністю у випускниць. Стильні хлопці, своєю чергою, вражали доречним поєднанням класичних костюмів із кросівками, яскравими аксесуарами та зачісками.

Свято стартувало, коли поблизу драмтеатру припаркувався вишуканий чорний лімузин, а всі друзі, батьки та вчителі зайняли свої місця в залі.

Серед гостей помічаємо нардепа Сергія Мартиняка, його помічника Олександра Пизу, викладачку із СНУ ім. Лесі Українки Наталію Благовірну та інших не менш відомих людей.

А за кулісами киплять "пристрасті" – дівчатка хвилюються перед виходом на сцену, а хлопці ще й встигають позувати. Така вона, чоловіча стриманість і сила.

Вечір проходить щиро і невимушено. Хтось витирає сльози, хтось отримує квіти, а хтось – медалі…

Що ж дарували випускникам, чим вони тішили вчителів, який відеокомпромат показали усім присутнім, які три головні речі порадив випускникам помічник нардепа Олександр Пиза та що ж направді робилося за кулісами випускного вечора у школі №1, читайте вже завтра на електронних шпальтах ІА "Конкурент".

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів