Поділитись:

У "Луцькводоканалі" пояснили, як доведеться платити за поливання садів і городів

Понеділок, 25 червня 2018, 14:55
У «Луцькводоканалі» пояснили, як доведеться платити за поливання садів і городів

Споживачам послуг з централізованого постачання питної води, які проживають в індивідуальних (садибних) житлових будинках та у яких відсутні лічильники на холодну воду, затверджено норми споживання холодної води на добу на поливання садів, присадибних ділянок зелених насаджень на рівні 6 літрів на 1 м2.

Згідно із цим рішенням буде проводитись нарахування плати за використання води для поливу зелених насаджень на присадибній ділянці помісячно (травень, червень, липень, серпень) за усередненим показником площі зелених насаджень на земельній ділянці, – інформує КП "Луцькводоканал".

Нарахування за полив проводиться винятково тим лучанам, які не мають лічильника обліку холодної води.

Для уточнення даних щодо нарахуваннях треба звернутись на підприємство за адресою: м. Луцьк, вул.Дубнівська 26, 1 поверх (каб.№1 та №2) та вул. Січова, 16. Для коригування площі зелених насаджень необхідно надати землевпорядну документацію та установчі документи на об'єкти, які перебувають на земельній ділянці

КП "Луцькводоканал" рекомендує своїм абонентам, які бажають сплачувати за фактично спожиту воду, встановити прилади обліку. У такому разі нарахування плати за надані послуги з водопостачання здійснюватиметься винятково за його показниками.

До слова, усі об'єкти житлової забудови мають бути забезпеченні комерційним обліком води до 2 серпня 2019 року. Встановлення обліку здійснюється за рахунок власників житлових об'єктів.

До слова, "Луцькводоканал" уже почав приймати покази лічильників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКОМУ ЦНАПІ ПРИЙМАТИМУТЬ ПОКАЗИ ЛІЧИЛЬНИКІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів