Поділитись:

Прокинутися з... Грішиною

Четвер, 05 липня 2018, 07:40
Прокинутися з... Грішиною

Насправді, заголовок мав би бути не такий, герой мав бути іншим, але так сталося, як сталося. Та й зрештою, оскільки я веду цю рубрику у четвер, то чом би не почати з мене?

Ранок - чудова пора, можливо навіть найкраща, бо вона значить, що все можна почати з початку, своєрідне обнулення. Але не завжди вони такі радісні та оптимістичні, як це показують в рекламі. Однак у кожного є рецепти, як зробити ранок чудовим та набратися сил на наступні години робочого дня та продуктивного вечора.

Отож, рецепт від мене, журналіста видання "Конкурент" Тетяни Грішиної)

Нещодавно колеги пожартували, що я людина - якої не існує. Бо у мене до робочого дня є час, щоб побігати, почитати, зробити сніданок. Але все це можливо, якщо встати трішки раніше. Звісно, рецепт не працює з молодими батьками, наприклад. Але навіть у молодих батьків є безліч варіантів для виходу з ситуації. А всім, хто таких відмазок немає, раджу планувати ранок з вечора і тоді все будете встигати. Наприклад, форму для пробіжки чи іншого тренування приготувати ввечері і покласти біля ліжка. До слова, саме тренування я вважаю запорукою гарного настрою.

Чимало їжі можна "підготувати" ввечері. Наприклад, ліниву вівсянки чи гречку. Омлет робиться не довше 5 хвилин. А, зрештою, попри стереотип, що сніданок обов'язкова процедура, його можна пропустити, якщо ви не працює тяжко фізично. Якщо прислухатися до організму, то після якісного відновлення сном він справді часто не просить калорій аж до обіду.

Гарний настрій можна притягнути до себе фізично. Кажуть, що якщо хоча б штучно усміхатися (наприклад, уявіть, що ви актор), то організм отримує позитивний поштовх.

А ось читати книжки зранку - я не можу порадити. Бо саме це у моєму випадку може стати причиною спізнення)

Бадьорого ранку!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів