Поділитись:

Луцький біоетанольний завод спіймали на зливі нечистот (фото)

П'ятниця, 06 липня 2018, 09:15

Відходи біоетанольного заводу ТОВ "БІО-ПЕК" знову зливають на території полів фільтрації, які розташовані на території села Баїв біля Луцька.

5 липня працівники відділу екології Луцької міської ради впіймали "на гарячому" представників ТОВ "Україна-Баїв", які зливали мелясну барду з заводу ТОВ "БІО-ПЕК" на поля фільтрації. Про це у Facebook повідомив радник міського голови Ігро Поліщук.

Відповідно до товаро-транспортної накладної, мелясна барда в кількості 30 тонн прямувала з біоетанольного заводу в пункт розвантаження "Баїв-2", а приїхала на поля фільтрації.

Зі слів Поліщука, упродовж останніх трьох тижнів на гарячу лінію 15-80 почали надходити скарги на неприємний запах на вул. Львівській, в районі ДПЗ і прилеглих вулицях.

"Причиною цього запаху саме в цьому районі є злив мелясної барди на фільтраційні поля, що зумовлює процеси бродіння і появу неприємного запаху. Щодо цього випадку повідомлено прокуратуру Волинської області, ГУ НП у Волинській області, Управління захисту економіки, Держекоінспекцію та управління екології Волинської ОДА", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВІД ЛУЧАН ЧЕКАЮТЬ ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО БОРОТЬБИ ЗІ СМОРОДОМ

Надрукувати
мітки:
коментарів