Поділитись:

Телеведуча Маша Єфросініна додала Луцьк в п'ятірку улюблених міст України (відео)

Неділя, 08 липня 2018, 09:00

Відома телеведуча Марія Єфросініна включила Луцьк у п'ятірку найулюбленіших міст України. На своєму блозі на НВ вона зазначила, що об'їздила всю Україну і обрала свої міста-улюбленці. Тож до них увійшли: Одеса, Львів, Харків, Керч та Луцьк. Свою любов до обласного центру Волині телеведуча пояснила так:

№3. Луцьк

Протягом останніх двох років я багато їжджу Україною, влаштовуючи зустрічі для жінок під загальною назвою Ти у себе одна. Під час цих зустрічей я розповідаю свою історію. І ось коли нещодавно ми їхали з такою зустріччю в Луцьк, за 60 км до міста у мене почалися неймовірні болі в правому боці. Я захоплююся анатомією і здоровим способом життя, тому відразу поставила собі діагноз – апендицит. І припустила, що є ймовірність померти прямо тут, адже куди не подивишся – скрізь поля з коровами, що пасуться.

Я подзвонила лікарям до Києва, і вони сказали їхати до їхніх знайомих колег в Луцьку. Отримавши адресу, я зрозуміла, що це зовсім не приватна клініка, а обласна лікарня. Мене зустріли два красивих доктори, які весь час жартували. Запропонували перейти зі мною на російську, на що я відповіла, що в україномовному середовищі завжди практикую українську. Ті сказали, що з апендицитом все добре, але, якщо хочу, мене можуть розрізати, щоб я тиждень полежала і вивчила українську. Обожнюю людей з почуттям гумору.

З'ясувалося, що причиною проблеми була різниця води і їжі між Україною і Мексикою, звідки я незадовго до того повернулася, що позначилася на нирках. Нічого страшного зі мною не відбувалося. За три години я вже змогла вийти на сцену. Луцькі лікарі, що так дбайливо, ніжно і відкрито врятували, дали не тільки укол, але і впевненість, що все буде добре, залишаться в моєму серці назавжди.

До речі, лікування, яке вони мені порадили, часто хочеться практикувати і без явних на те причин. Це гаряча ванна і невелика чарка коньяку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинь потрапила у п'ятірку регіонів з найвищими цінами на продукти

Надрукувати
мітки:
коментарів