Поділитись:

Будинок майбутнього*

Вівторок, 10 липня 2018, 08:00
Будинок майбутнього*

Зростання цін на газ та електроенергію стимулює нас придивлятися до "зеленого" житла, уважно ставитися не лише до ціни помешкання, а й до вартості його утримання. Потрібно рахувати, що дешевше для сімейного бюджету: якісний енергоефективний будинок з мінімальними рахунками чи відносно дешева квартира з відчутним щомісячним платежем. За даними компанії GfK Ukraine, 56 % опитаних українців розуміють користь від енергозбереження, ще 22 % уже цікавляться цією темою. Досить високий показник свідчить про актуальність цього питання у соціумі.

"Яровиця" ще з початкових етапів керується стандартами енергоефективного будівництва. Проект житлового комплексу вивчали експерти з енергозбереження. За їхніми висновками, "Яровиця" як мінімум на 30 % енергоощадніша від традиційних українських багатоповерхівок.

Втілити "економну мрію", звичайно, непросто. Вартість будівництва енергоощадного будинку вища на 10 %, у порівнянні із вартістю створення звичайного будинку. Але компанія готова інвестувати у майбутнє мешканців.

Що таке енергоощадний будинок і які його основні показники?

Найбільша втрата тепла відбувається через фасадні частини будинку. Тому "Яровиця" "одягнеться" у сучасну систему вентильованого фасаду в стилі "CUBE". Це одне з найбільш продуманих рішень, що поєднує естетику і практичність. Вентильована фасадна система складається з основних елементів: облицювання (алюкобонд), теплоізоляції та алюмінієвих блоків. Принцип системи полягає в тому, що технологічний прошарок, що залишається між теплоізоляцією і облицюванням, забезпечує вільний рух повітряних потоків. Природний рух повітря в цьому прошарку (ефект каміна) не дозволяє збиратися конденсату та волозі і є свого роду буфером, що значно знижує тепловтрати. Фасад такого типу є значно енергоефективнішим та довговічним.

Надзвичайно важливими для енергозбереження є вікна. Теплові показники вікна залежать від таких характеристик: склопакету, профільної системи, крайньої зони склопакету

При проведенні тендерів на встановлення вікон компанія обрала сертифіковані 5-ти камерні металопластикові вікна із профілем Brugmann та новітнім мультифункціональним cклопакетом CLIMAGUARD SOLAR. Цей склопакет виявився найбільш інтелектуальним продуктом. Спеціальне напилення зі срібла та інших металів створює ефект прозорого фільтра, який пропускає видиме світло і значно знижує проникнення сонячного тепла влітку і його витік узимку.

Дуже важливий є показник коефіцієнту теплового опору. За даними ДБН (державних будівельних норм) допускається встановлення вікон із склопакетами з коефіцієнтом 0,75 %. Вікна житлового комплексу "Яровиця" на 25 % перевищують ці показники.

Також власники квартир "Яровиці" відчують переваги індивідуального опалення з надійними двоконтурним німецьким котлом VIESSMANN, радіаторами VAILLANT та трубами REHAU.

Ми здатні втілити всі ваші мрії про новий, затишний, комфортний будинок. Приєднуйтесь, і ви відчуєте себе щасливими у своєму сучасному, а головне енергоефективному будинку!

Надрукувати
мітки:
коментарів