Поділитись:

Дереш, Жадан, Кідрук: яких літературних "монстрів" об'єднає "Бандерштат"

Понеділок, 23 липня 2018, 20:00
Дереш, Жадан, Кідрук: яких літературних

Фестиваль українського духу "Бандерштат" традиційно, окрім музичних локацій, пропонує відвідувачам зустрічі з письменниками. Це гарна нагода побачити улюбленого автора, поставити йому питання, підписати книжку та, зрештою, зробити спільне фото. Тим паче, що цього року на літсцену завітають топові українські книготворці.

Наприклад, філософ та поет Павло Кучер презентує поетичну збірку "Бог.Майдан.Війна". До Луцька приїде також Іван Байдак – автор чуттєвих та щирих "Тіні наших побачень" та "Особисто Я Особисто Тобі". Дмитро Лазуткін на літературній сцені презентуватиме свою нову збірку "Артерію". Особливо цікаво буде поспілкуватися з нашими волинськими метрами – Володимиром Лисом та Надією Гуменюк. Для маленьких прихильників книг виступить Ореста Осійчук з фентезійним романом "Айхо, або Подорож про початок". Літературна сцена "Бандерштату" – це гарна нагода побачити, почути та розсмакувати всіх авторів.

КУЛЬТОВИЙ ДЕРЕШ

Любка Дереша важко сплутати з іншими письменниками. Здобувши популярність у 16-ть років після роману "Культ", він справді став культовим для сучасної української літератури. За його внутрішніми пошуками, які зрештою виливаються у книжки, цікаво спостерігати. Такий молодий, але уже зрілий письменник завітає на літературну сцену "Бандерштату" після кількарічної перерви у творчості. Він презентує своє нове дітище "Спустошення".

Дереш, Жадан, Кідрук: яких літературних

НЕВГАМОВНИЙ КІДРУК

Важко уявити в Україні письменника, який так багато працював з читачем, як Макс Кідрук. Мабуть, усе в знаки дається любов до мандрів, яку він яскраво описав у книжках на зорі своєї письменницької кар'єри. Нині стиль автора та тематика трішки змінилися. На "Бандерштаті" Макс Кідрук презентує нову книгу "Де Немає Бога". Ви матимете унікальну можливість першими почути уривок з книги, а також познайомитися з деталями нового шаленого туру письменника #101містоДНБ. Якщо хочете знати, коли відбудеться презентація "Де немає Бога" в Луцьку, то обов'язково приходьте на зустріч!

Дереш, Жадан, Кідрук: яких літературних

НЕПОВТОРНИЙ ЖАДАН

Його слово жорстке та правдиве. Ніяких прикрашень чи спрощень, навіть, коли мова про любов. А що вже й казати, коли Сергій Жадан пише про холод війни, романтику промислових міст, реальність українського сьогодення. Послухати цього сучасника – варте того, аби полишити всі справи на потім.

До речі, Жадан на "Бандерштаті" також виступить на музичній сцені. Панк ніхто не відміняв;)

Дереш, Жадан, Кідрук: яких літературних

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів