Поділитись:

У Луцьку маркуватимуть легальних асенізаторів (фото)

Вівторок, 10 липня 2018, 17:58
У Луцьку маркуватимуть легальних асенізаторів (фото)

У Луцьку маркуватимуть легальних асенізаторів (фото)

У Луцьку започаткували маркування асенізаційних машин, які мають відповідні дозволи і здійснюють скиди по вулиці Мамсурова, не завдаючи шкоди екології.

Про це у мережі Facebook написав перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

Асенізаційні машини, які здійснюють несанкціоновані зливи нечистот у каналізаційні мережі Луцька, а також у водойми чи на поля, призводять до виникнення неприємних запахів у місті. Щоб відрізняти порушників, у Луцьку започаткували маркування асенізаційних машин, які мають відповідні дозволи і здійснюють скиди у спеціально відведеній точці по вулиці Мамсурова без шкоди екології.

Зі слів Григорія Недопада, кожній "легальній" машині, яких у місті налічується близько сорока, буде присвоєно індивідуальний номер, нанесений на корпус із обох сторін.

У Луцьку маркуватимуть легальних асенізаторів (фото)

"До 20 липня буде нанесене маркування на всі машини й усі їх стане легко розрізнити. Відповідно, асенізаційні машини зі шлангами, які не матимуть номерів, одразу підпадатимуть під підозру, а таких у місті може виявитися чимало", – зазначив він у дописі.

Тож тепер працівники муніципальної варти зможуть легко відрізнити дозволені асенізатори й затримувати порушників.

Нумерація дасть можливість відстежувати й контролювати цей процес. Навіть пересічні лучани при появі асенізаторів без маркування можуть повідомляти про ці випадки у міську раду на гарячу лінію "15-80".

"Отже, якщо по закінченні процесу маркування містом буде рухатися асенізаційна машина без відповідних індивідуальних номерів, це означатиме, що вона працює "по-чорному", тобто може зливати нечистоти у заборонених місцях, або й навіть у водойми. Тому після 20 липня просимо усіх небайдужих, при виявлення асенізатора без номера, одразу повідомляти про це, звернувшись до Луцької міської ради", – додав Григорій Недопад.

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 листопада 2023
27 вересня 2023
26 вересня 2023
23 вересня 2023
09 серпня 2023
31 травня 2023
06 липня 2022
16 грудня 2021
08:48
09 грудня 2021
03 серпня 2021
13:05