Поділитись:

Оренда двокімнатних квартир у Луцьку: ціни липня

Понеділок, 16 липня 2018, 12:00

Портал Domik.ua провів опитування серед професійних ріелторів, щоб визначити середню вартість оренди двокімнатного житла в новобудовах на українському ринку нерухомості.

У результаті інтерв'ювання з'ясувалося, що орендувати таку квартиру за найнижчою ціною можна на околицях районів обласних центрів країни.

Орендувати квартиру за найвищою вартістю можуть квартиронаймачі в Києві – за 13 000 грн. Серед інших міст центральної частини України найвищі показники простежуються в Дніпрі – 7 000 грн. Недорого винайняти двокімнатне житло можуть орендарі в Кропивницькому, Полтаві та Черкасах: за 5 000 грн в кожному з регіонів.

У Західній частині України середні ціни на оренду двокімнатних квартир зафіксовані в межах 5 000-9 000 грн. Найдорожче зняти житло можна у Львові – за 9 000 грн. Мінімальна середня вартість оренди зафіксована в Хмельницькому, Луцьку, Івано-Франківську, Тернополі та Чернівцях – 5 000 грн в кожному з міст.

У Східній частині України зняти двокімнатну квартиру найвигідніше можуть орендарі в Запоріжжі – за 4 800 грн в місяць. Найбільш висока вартість оренди житла відзначена в багатоквартирних нових житлових комплексах Харкова – 7 000 грн.

У Південній частині України найдорожче зняти житловий об'єкт можна в новобудовах Одеси – за 10 000 грн. Найнижча ціна на оренду двокімнатної квартири виявлено в Херсоні – всього 5000 грн.

У Північній частині України найбільш дороге житло виставлено на оренду в багатоквартирних нових житлових комплексах Житомира - за 5500 грн. Зняти двокімнатну квартиру найдешевше можна в Рівне – за 4 500 грн

Надрукувати
мітки:
коментарів