Поділитись:

Цьогоріч волиняни понад 2 мільйони разів оплатили комуналку через ПриватБанк*

Четвер, 19 липня 2018, 16:33

Клієнти ПриватБанку можуть здійснити у фінансовій установі всі комунальні платежі. Впродовж 6 місяців цього року волиняни скористалися такою можливістю більше 2 мільйонів разів.

Клієнти ПриватБанку можуть оплачувати комуналку як у касі, так і через дистанційні канали – термінали самообслуговування, банкомати та Інтернет-банк Приват24. За півроку волиняни здійснили у ПриватБанку 2,1 мільйона комунальних платежів на суму 561,3 мільйона гривень.

Із них понад 640 тисяч – це платежі через Інтернет-банк Приват24 та мобільний додаток Privat24. Сума цих оплат становить більше 190 мільйонів гривень.

"Волиняни, як і всі українці, все більше економлять свій час, здійснюючи комунальні платежі самостійно. За допомогою Приват24 сплатити комуналку чи поповнити Інтернет можна не виходячи з дому. До того ж при оплаті через Приват24 комісія значно менша", – наголосив керівник Бізнесу платежів і переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

Зауважимо: лучани також можуть оплатити комунальні послуги за допомогою QR-коду. Для цього потрібно відсканувати код лише один раз – далі платіж збережеться в архіві і його можна буде повторити у будь-який час самостійно через Приват24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПРИВАТБАНК ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО НОВУ СХЕМУ ШАХРАЙСТВА*

Надрукувати
мітки:
коментарів