Поділитись:

Вперше на "Lutsk Food Fest" діятиме кібер-зона

П'ятниця, 20 липня 2018, 15:33

Вже за тиждень у замку Любарта відбудеться восьмий гастрономічний фестиваль "Lutsk Food Fest". Окрім смачних сюрпризів від учасників, на гостей дійства чекає насичена розважальна програма.

Уперше на "Lutsk Food Fest" діятиме нова спортивна зона – Cyber Zone від Force Arena.

У рамках фестивалю в Cyber Zone відбуватимуться активності для відвідувачів різного віку, які дозволять їм пірнути у всесвіт відеоігор. Play Station - NHL 18, NBA 18, Mortal Kombat XL, UFC 3, FIFA 18, VR - SuperHot, Fruit Ninja – ці та інші ігри чекатимуть на гостей замку Любарта.

До того ж, за підтримки футбольного клубу "Волинь", кожен охочий зможе взяти участь у грі FIFA 18 зі справжніми зірками – нападником Ігорем Карпенком та півзахисником Олексієм Зінкевичем.

Іще одним сюрпризом для гостей кібер-зони стане величезна кількість настільних ігор. Гості зможуть перепочити від основних активностей фестивалю та провести час у приємній компанії

Довідково:

Force Arena – це найбільша в Західній Україні кіберспортивна арена, у якій проводяться наймасовіші турніри з таких дисциплін, як CS:GO, DOTA 2, PUBG, FIFA 18 Hearthstone, Overwatch, LoL.

Надрукувати
мітки:
коментарів