Поділитись:

Конструктивний діалог: на окрузі депутата Луцькради відбулася зустріч із мешканцями

П'ятниця, 20 липня 2018, 20:20

Вчора, 19 липня, на окрузі депутата Луцької міської ради Андрія Покровського відбулася зустріч із мешканцями приватного сектору вулиць Клима Савура та Тараса Бульби-Боровця, аби дізнатися проблеми округу та сприяти у їх вирішенні.

Мешканці активно долучилися до обговорення актуальних проблем. Зокрема, висловили занепокоєння поганим освітленням та підтопленням будинків через стару і неефективну зливну каналізацію, скаржилися на незаасфальтовану дорогу, – повідомили на сторінці депутатської on-line приймальні обранця.

"Болюче питання – це каналізація", – наголосив один з мешканців округу.

За словами лучан, раніше вона була, проте згодом її запломбували.

Окрім того, учасники зустрічі зауважили про необхідність встановлення додаткових дорожніх знаків та облаштування пішохідного переходу. Адже після ремонту вулиця Клима Савура, за словами мешканців, перетворилася на автомагістраль, а водії про обмеження швидкості до 50 км/год у межах міста ніби й не чули.

"Запитайте людей по цій вулиці, чи є така огорожа, в яку б не врізалась машина", – прокоментувала ситуацію жителька округу.

Неодноразово прозвучала проблема старих тополь, які перебувають в аварійному стані. Стосовно них лучани вже й зверталися до міської ради.

"Уже рік ми дзвонимо, а вони нам кажуть: "Добре-добре, скоро-скоро". І все", – розповіла лучанка Ірина Степанівна.

Помічник депутата Євгеній Мікоян зауважив, що така зустріч покращує комунікацію з мешканцями, дає можливість дізнатися про нагальні проблеми та сприяти пришвидшенню їх вирішення. Учасники були задоволені конструктивним діалогом, а також висловлювали вдячність, що їхні проблеми були почуті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: АНДРІЙ ПОКРОВСЬКИЙ ПРО ВИСОКІ ТАРИФИ, ПОГАНІ ДОРОГИ ТА ЗАКРИТІСТЬ ВЛАДИ

Надрукувати
мітки:
коментарів