Поділитись:

Діти на "Бандерштаті": як розважатимуть малюків

Середа, 25 липня 2018, 08:10

Фестиваль українського духу "Бандерштат", що відбудеться в селі Рованці з 3 по 5 серпня, пускатиме дітей до 12 років включно безплатно.

А щоб малеча не нудьгувала, для дітлахів підготували низку розваг, корисних майстер-класів та дитячі рухливі веселощі. Заходи заплановані з 12 до 18:00 щодня, адже саме ввечері починається музична сцена.

Отож, координаторка дитячого містечка Юлія Мамчур поділилася з "Конкурентом", чим тішитимуть малечу.

На фестивалі діятиме намет, що об'єднуватиме літературну, музичну та театральну зони. Тут заплановані тренінги для маленьких музикантів. Дітей навчатимуть грі на народних інструментах, розказуватимуть, як їх виготовляють. Розкриватимуть у дітей театральний та вокальний таланти. Окрім цього у дитячому містечку запланована презентація книги "Айхо" письменниці Орести Осійчук.

Окремо діятиме намет для дошкільнят від 2 до 5 років. Їх залучатимуть до різних майстерок: виготовлятимуть листівки "Я на Бандерштаті", оздоблений крупами тризуб, писатимуть своє дерево роду та знайомитимуться з простенькими музичними інструментами. Також малят залучатимуть до театрального мистецтва, розказуючи казки.

У наметі для старших діток можна буде виготовити намисто, віночки, лялькі-мотанки, картини з природних матеріалів, етно-краватки. Залучатимуть дітей до петриківського розпису дерев'яних виробів та ліплення з глини.

Діятиме на "Бандерштаті" фотозона в українському та козацьких стилях. Розмістять на фестивалі також намет з настільними іграми та рухливими недовгими розвагами, на кшталт, зарядки, дискотеки, запуску повітряних зміїв.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів