Поділитись:

Поліщуку порадили не боятися відповідальності та стати заступником

Середа, 25 липня 2018, 11:39
Поліщуку порадили не боятися відповідальності та стати заступником

Депутатка Луцькради Алла Надточій запропонувала раднику міського голови Ігорю Поліщуку не просто ходити і обстежувати зроблені за бюджетні кошти двори, а перейти на посаду заступника міського голови і взяти на себе хоч якусь відповідальність за те, що діється в місті.

Про це вона заявила 25 липня перед початком засідання сесії Луцькради.

Алла Надточій зазначила, що Ігор Поліщук все одно отримує з бюджету міста величезні премії, а тому сказала, що фракція "Самопоміч" підтримає Поліщука в тому, щоб він став заступником міського голови, а не просто ходив і контролював ремонтні роботи в місті.

"В нас є проблематика з заступниками міського голови. Радник голови Поліщук чимало часу приділяє обстеженню територій, які робляться. Наша фракція підтримала б позицію, якби він пішов у заступники міського голови і таким чином взяв на себе відповідальність, а не просто ходив і обстежував", – заявила Алла Надточій.

Ігор Поліщук подякував за цю пропозицію, однак замість того, щоб чітко відповісти на питання стосовно себе, почав "переводити стрілки" і звинувачувати депутата Андрія Покровського. Мовляв, він під час ефіру на місцевому телеканалі оббрехав міську раду, сказавши, що комунальні підприємства майже не приносять грошей в бюджет.

Надрукувати
мітки:
коментарів