Поділитись:

У "Промені" відбулася автограф-сесія із гуртом DILEMMA (фото)

Вівторок, 31 липня 2018, 17:20
У

У Луцьку в рамках Lux Fm Party Tour гурт DILEMMA завітав у розважальний центр "Промінь" аби поспілкуватися та зробити фото з усіма охочими.

Так, 31 червня на четвертому поверсі "Променя" зібралися поціновувачі творчості гурту, аби побачити своїх кумирів.

У

У

Журналістам випала нагода й поспілкуватися з зірковими гостями та почути відповіді на запитання, які цікавили найбільше.

Так, вдалося вияснити, що учасники гурту завітали до Луцька вперше і готувалися до цього приїзду. Навіть проансували, що на вечірньому концерті виконають свою нову пісню.

У

У

У

Окрім цього, у DILEMMA запитали й про рівень україномовної музики в країні.

"Україномовна музика з кожним днем буде тільки рости й рости. Ви ж бачите самі, скільки україномовної музики зараз", - переконаний фронтмен гурту Женя Бардаченко.

У

У

Не обійшлося й без запитань про український відбір на "Євробачення", де гурт брав участь. На що музиканти відповіли, що сподівалися на підтримку глядачів, однак цього не сталося. Але Бардаченко додав, що є ймовірність, що гурт спробує вдруге свої сили на наступному відборі.

На зустрічі з гуртом, вдалося й розпитати про їхні плани на майбутнє. Так, вже до вересня DILEMMA планує випустити новий альбом та проїхатися містами із туром на захист нового музичного творіння.

У

У

У

Гурт охоче спілкувався із луцькими поціновувачами їхньої музики, а опісля цього присутні мали змогу сфотографуватися зі своїми кумирами та отримати квитки на концерт.

У

У

У

У

У

У

ЧИТАТИ ТАКОЖ: СВЯТКУЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ "ПРОМЕНЯ" ТА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ РАЗОМ З БОГАТИРЯМИ

Надрукувати
мітки:
коментарів