Поділитись:

За скільки можна орендувати однокімнатну квартиру в новобудовах Луцька (інфографіка)

Субота, 04 серпня 2018, 11:00

У липні середня вартість оренди однокімнатної квартири в новобудові Луцька становила 4 500 гривень на місяць.

Портал Domik.ua опитав ріелторів, щоб дізнатися, за скільки можна орендувати однокімнатну квартиру в новобудовах, розташованих на околицях різних обласних центрів України.

Середні ціни на оренду однокімнатних квартир в новобудовах різних міст України

Найбільш дорогі квартири здають в оренду в нових житлових комплексах Києва – за 12 000 грн. Серед інших центральних регіонів України найвищі показники простежуються в Дніпрі – 6000 грн. Найвигідніше орендувати однокімнатне житло в Кропивницькому – за 3500 грн.

У Західній частині України середні цінові показники оренди квартир зафіксовані в межах 4500-7000 грн. Винайняти однокімнатне житло за найвищою ціною можна в новобудовах Львова – за 7000 грн. Мінімальна середня вартість оренди житлових об'єктів виявлена ​​в Луцьку, Ужгороді та Тернополі – 4500 грн.

У Східній частині України найбільш дорогі однокімнатні квартири можна орендувати в Харкові – за 6500 грн. Найнижча ціна на оренду житла відзначена в багатоквартирних нових житлових будинках Запоріжжя – 4500 грн.

У Південній частині України найвигідніше зняти квартиру можна в Херсоні – за 4500 грн. За високу вартість однокімнатне житло здають в Одесі – 9000 грн.

У Північній частині України максимально дорого орендувати однокімнатну квартиру можуть квартиронаймачі в Житомирі і Чернігові – за 4800 грн в кожному з регіонів. Трохи дешевше зняти житло можна в новобудовах Рівного – за 4000 грн в місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКІЛЬКИ КОШТУЮТЬ ДВОКІМНАТНІ КВАРТИРИ В НОВОБУДОВАХ ЛУЦЬКА (ІНФОГРАФІКА)

Надрукувати
мітки:
коментарів