Поділитись:

Чому заважало паті на Бандерштаті?

Автор: Андрій Лучик |
Вівторок, 07 серпня 2018, 07:40

Бандерштат - фестиваль із багаторічною історією. Про нього знають у всій Україні, та що там, вже й у РФ активно слідкують за тим, хто приїздить до Луцька на цей фест, що ж тут робить кількатисячна банда "неонацистів" та які цінності пропагують на фестивалі.

Є ще одна аудиторія, яка не менш активно слідкує за фестом та обурюється, це люди, які живуть неподалік місця проведення "Бандерштату". Для них ці три дні в році перетворюються на безпросвітне музичне пекло. І про це знають майже всі користувачі Facebook. Обурення в соцмережах - зараз же на піку моди.

Насправді хочеться перепросити у людей і попросити бути добрішими. Це ж відбувається не щодня. І фестиваль такого масштабу не може бути тихим. До того ж, про фест було повідомлено дуже давно - тож усі, кому так він надто заважає, мали відмінний шанс на ці три дні поїхати на відпочинок на Світязь, в гості до родичів чи де-інде.

Але, певно, найкращим варіантом стало б те, аби люди пришли на Бандерштат і відчули ту енергетику, драйв і тоді б музика точно не заважала б.

Годі вже й говорити про користь від таких фестивалів - у місті купа туристів, які розповідатимуть про Луцьк своїм рідним і близьким. Ми ж, лучани, здається хочемо цього. То чому так обурюємося на заходи, які збирають довкола тисячі людей???

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ДОЩ, ТРИ ІГОРІ ТА РОМАНТИКА: ТРЕТІЙ ДЕНЬ "БАНДЕРШТАТУ"

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів