Поділитись:

Vox populi. "По кишені б'є": лучани вже скуповуються в школу (фото)

Неділя, 12 серпня 2018, 20:00
Vox populi.

Шкільна та спортивна форми, змінне взуття, рюкзаки, канцелярія... Саме ці товари сьогодні користуються найбільшим попитом – 1-е вересня вже не за горами. Тож батькам доведеться трохи "напружитися", адже зібрати дитину в школу – ще той удар по гаманцю.

Про те, як батьки луцьких школярів готуються до початку навчального року і чи дорого це їм обходиться, "Конкурент" запитав у містян.

Антоніна:

Vox populi.

Вже почали збиратися в школу. Виходить дуже дорого. У нас 2-ий клас, а не 1-ий, то вже не так дорого. Ціни не відрізняються від минулорічних: так само що цього року, що минулого. Навіть минулого року дещо було дорожче, ніж цього. Шкільна форма повинна бути обов'язково.

Наталка:

Vox populi.

Ще не почали готуватися. Зазвичай робимо це наприкінці серпня. Звичайно, це дорого. Кожного року все дорожче, як на мене. Якщо хочеш щось купити краще, то виходить дорожче. До шкільної форми ставлюся тільки позитивно. Я коротких спідниць для дівчат, джинсів для хлопців не сприймаю. Школа є школа. Дисципліна повинна бути.

Ліля:

Vox populi.

Вже скуповуємося, якраз йдемо з ринку. Підготовка до школи дорого обходиться. Зараз в нас ціни абсолютно не є низькими. Набагато дорожчі, ніж минулого року. Навіть можна сказати, що на 20 %. Дуже високі ціни. Щодо обов'язкової шкільної форми, то, на мою думку, це правильно. Школа – то є школа. Хлопці, то ще так, а коли дівчата будуть ходити в різному одязі, теж дискомфорт для учнів, має ж бути якась субординація. Шкільна форма, на мою думку, повинна бути в школі постійно.

Іванка:

Vox populi.

Ми ще не почали готуватися до школи. Збори обходяться дорого, ціни щороку ростуть. Що стосується обов'язкової шкільної форми, то це не дуже підтримую. В нас був піджак, але ми його рідко вдягали, тому що в школі було дуже спекотно. До школи він приходив у піджаку, а там знімав. Піджак у нас майже не використовувався. Носили тільки на свята, на Перший та Останній дзвоник, а так переважно ходили в сорочці. Бо спекотно. В нас саме сонячна сторона, то постійно було спекотно.

Аня:

Vox populi.

Ми вже готові до школи. Вже покупки всі зробили. Окрім кросівок тільки. Обійшлося все десь у 5 тисяч. До шкільної форми ставлюся в принципі позитивно. Тому що діти потім не дивляться, хто як одягнутий, всі рівні. Але по кишені б'є. Особливо блузки. Форму то ще так якось, ми "врізнобій" брали, а блузки дуже дорогі.

Надрукувати
мітки:
коментарів