Поділитись:

Облисілий, в блохах та худющий: у Луцьку волонтери врятували пса від "господаря" (ФОТО)

Неділя, 12 серпня 2018, 09:20

Собаку на прізвисько Белла учора, 11 серпня, волонтери викупили від "господаря" за 200 гривень. Пошук тварини організували волонтери ГО Волинське Об'єднання ЗооЗахисту. Пес у жахливому стані.

Ветеринар клініки "Кіт Леопольд" Яна Коханюк, куди відвезли тварину для медичної допомоги, розповіла, що тварина має значний дефіцит ваги та страждає від паразитів.

При нормі для її росту 25-30 кілограмів, собака важить лише 14. На ній багато бліх, тварина повністю облисіла. Ті залишки шерсті, які є, свідчать, що у Белли довжина шерсті має бути приблизно як у собак-вівчарок.

Автор фото:"Фейсбук" "Загублені та Знайдені Тварини. Луцьк та Волинська область"

Автор фото:"Фейсбук" "Загублені та Знайдені Тварини. Луцьк та Волинська область"

"Апетит хороший, але їй багато їсти не можна. Їсть спеціальний корм. Заплановані УЗД та аналізи, які дадуть зрозумілішу картину", - зазначила ветеринар.

Автор фото:"Фейсбук" "Загублені та Знайдені Тварини. Луцьк та Волинська область"

Автор фото:"Фейсбук" клініки "Кіт Леопольд"

Деталі порятунку тварини волонтер обіцяють описати незабаром. Чи понесе власник тварини відповідальність за недогляд за собакою наразі не відомо.

Ті, хто хочуть допомогти коштами для лікування та перетримку тварини, можуть відносити гроші у клініку "Кіт Леопольд" чи на картку для збору благодійних внесків на допомогу безпритульним тваринам, номер рахунку та деталі у групі в "Фейсбук" "Загублені та Знайдені Тварини. Луцьк та Волинська область".

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Стерилізація тварин: міфи, ризики та переваги (інтерв'ю з ветеринаром)

Надрукувати
мітки:
коментарів