До дня народження "Променя" Grand Central частуватиме екзотичними стравами*

24 серпня у Grand Central food terminal, що на 4-му поверсі РЦ "Промінь", з'явиться щось екзотичне.

На перший погляд їсти хробаків – це не найприємніше заняття. Але повірте, це не лише корисно, а й смачно. Головне – вміння правильно приготувати цю екзотику. А Lutsk Travel – майстри у цій справі. Ризикнете скуштувати?⠀

Равлики дуже цінуються у французькій кухні, де їх часто подають як закуску.

1) Найчастіше сервіруються з часниково-трав'яним маслом, але відомі також рецепти равликів у пікантному соусі чи запечених із соковитими помідорами.

2) Їх подають з білим хлібом.

3) Равликів, крім як у ресторані, можна придбати в магазинах у замороженому чи готовому до вживання вигляді.

4) Подаються в мушлях на невеликій сковороді із заглибинами, що допомагає втримати їх на місцях. Зазвичай порція містить 6 штук.

5) Равлики сервіруються дуже гарячими, тому мушлі слід притримувати спеціальними щипцями.

6) Вміст потрібно витягувати за допомогою тонкої виделки. Равлики дуже слизькі, тому це не просте завдання.

7) М'ясо із трав'яним соусом можна закушувати хлібом, або ж класти на скибку хліба чи багета та їсти все разом.

8) Страва досить жирна, тому всі процедури потрібно робити обережно. Слід бути уважними, щоб не залишити плям на одязі чи скатертині.

9) Насолоджуйтеся смаком. Равлики як креветки чи інші страви, споживання яких вимагає певної вправності, варті цих старань.

* * *

Сподобалося? Підпишіться на нашу сторінку в Facebook та Telegram. Також завжди будьте в курсі найважливіших новин, використовуючи чат-бота у Messenger. Ми не будемо спамити. Чесно :)
Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Надрукувати
Луцьк
Опубліковано:
16.08.2018 13:13
Переглядів462
Коментарів0
Поділитись
Залишити коментар
Коментувати
останні новини
23-09-2018 22-09-2018 21-09-2018
Вибір редактора

Рейтинг