Поділитись:

Нерухомість – надійне джерело інвестування коштів*

Понеділок, 20 серпня 2018, 10:30

Не секрет, що сьогодні великим попитом користується об'єкти нерухомості. Така ідея бізнесу, як-от оренда квартири, дає можливість відмовитися від нудної та повсякденної роботи і жити в своє задоволення, отримуючи дохід. Оскільки попит на оренду нерухомості завжди зростає, то і пропозицій стає дедалі більше.

Бізнес оренди нерухомості має свої тонкощі, з розумінням яких можна більш вигідно і раціонально отримувати всі максимальні перспективи розвитку у цій сфері. Щоб здійснити свої мрії (забезпечити пасивний дохід), передусім потрібно правильно розрахувати дохід від здачі квартири в оренду.

Сьогодні в місті Луцьку є чимало пропозицій купівлі квартир на первиному ринку, вартість яких коливається від 11 900 до 15 000 грн за метр квадратний. За умови, що вкладення в ремонт однакові, потрібно насамперед зорієнтуватись, які додаткові переваги ви отримаєте, купуючи ту чи іншу квартиру.

"Яровиця" розташована в центі міста, а це, окрім зручності, ще й неабияка економія пального. Будинки енергоощадні, за висновками експертів – це вже 30 % економії при оплаті послуг, збудовані за високими стандартами будівництва з використанням якісних матеріалів та новітніх технологій. У комплексу позитивний імідж, до того ж розвинена інфраструктура поруч. От і ринкова ціна оренди в місяць за квартиру в "Яровиці" становить біля 7 000, коли середня ціна по місту – 4000. Отже, виходить повернення інвестицій, вкладених в придбання квартири в "Яровиці", на 40 % швидше.

Вкладай вигідно! "Яровиця" – твій розумний вибір!

Надрукувати
мітки:
коментарів