Поділитись:

Як лучани святкували річницю "Променя" із Василем Вірастюком (фото)

Субота, 25 серпня 2018, 09:00

24 серпня Луцьк святкував два дні народження – незалежної України та оновленого і сучасного розважального центру "Промінь". Святковий настрій простежувався завдяки вишиванкам, в які були вбрані чимало лучан, та гарному настрої.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: АНДРІЙ ПОКРОВСЬКИЙ ВІДКРИВ ОНОВЛЕНИЙ "ПРОМІНЬ" У ЛУЦЬКУ

А по-іншому й не могло бути, адже на площі Президента Грушевського, що перед РЦ, відбулися товариські змагання зі стронгмену. Збірна України та Європи зібралися, аби подарувати містянам незабутнє шоу та разом відсвяткувати День Незалежності і річницю "Променя".

Глядачі почали збиратися ще задовго до початку змагань – займали місця, фотографувалися з богатирями.

Українську збірну представляли Олексій Новіков, який у свої 22 роки вже був капітаном команди, Сергій Конюшок, Віктор Юрченко та Олександр Лашин. Європейська збірна мала у своєму складі капітана Відаса Блекайтіса із Литви, Рафала Кобиляжа із Польщі, Родіона Сукмана із Молдови та Марекса Лейтіса із Латвії. Суддівську четвірку очолив найсильніший чоловік України Василь Вірастюк.

Із привітанням та словами подяки звернувся до присутніх директор розважального центру "Промінь" Дмитро Грелюк. Він привітав присутніх із Днем Незалежності та запевнив, що невдовзі стартує неймовірне дійство.

"Також ми сьогодні святкуємо перший день народження РЦ "Промінь". Хочу сказати "Дякую" від усього нашого колективу за те, що ви з нами були цей рік, що любите нас і приходите", – подякував усім відвідувачам розважального центру директор "Променя".

Далі ж усі заспівали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання загиблого на Сході Україні мешканця Луцька, старшого лейтенанта Георгія Ольховського.

Опісля цього розпочався серйозний поєдинок, який усі охочі зможуть переглянути вже восени на екранах своїх телевізорів.

Шість вправ мали показати лучанам, хто ж сильніший – українці чи європейці. Під час першої естафети перемогу здобула збірна Європи.

Чи то підтримка лучан, чи небажання програвати, але під час другої естафети відверту перемогу здобули українці. Саме наші богатирі 11 разів підняли 240-кілограмовий снаряд у визначений короткий термін. Європейські ж, мовляв, аби не розчаровувати лучан, підняли таку ж вагу лише 4 рази.

Варто додати, що у перервах між естафетами "Промінь" розігрував між присутніми сертифікати на розваги. Також дивували публіку маленькі гімнастки.

Наступна богатирська вправа зібрала біля себе чимало охочих, які на власні очі хотіли побачити, як вдасться підняти справжнісінький автомобіль, який має вагу 550 кілограмів. Однак і це видалося під силу професіоналам.

Літній дощ дозволив деяким лучанам відволіктися від богатирських ігор та перебратися у приміщення розважального центру. Там вони відпочивали на зручних кріслах, каталися на мотоциклах-симуляторах, фотографувалися біля фотозони.

А на вулиці загостювалася боротьба. "Дамблі", "Прогулянка фермера" та перетягування каната показали, що все ж таки українці – найсильніші. Із рахунком 4:2 наші богатирі показали, що ми дійсно сильна нація.

Опісля змагань лучани не спішили йти додому. Хтось чекав богатирів, аби зробити селфі на пам'ять, хтось смакував кавою на терасі, а хтось чекав початку фільму у Multiplex.

Загалом свято вдалося, і лучани отримали заряд позитиву, гарних емоції та відчули, що вони дійсно із променем в серці!

ЧИТАТИ ТАКОЖ: МИ СТВОРИЛИ ЦЕ З ЛЮБОВ'Ю ДО ВАС, – АНДРІЙ ПОКРОВСЬКИЙ ПРО РІЧНИЦЮ ОНОВЛЕНОГО "ПРОМЕНЯ"

Надрукувати
мітки:
коментарів