Поділитись:

У Луцьку хочуть більше "лежачих поліцейських" і камер

Вівторок, 28 серпня 2018, 10:01
У Луцьку хочуть більше «лежачих поліцейських» і камер

У Луцьку просять зробити вулиці безпечнішими для водіїв і пішоходів.

Відповідну петицію зареєстрував 27 серпня Дмитро Глазунов.

Зокрема він пропонує встановити "лежачих поліцейських" на проспекті Волі (біля 4-ї гімназії і комерційного технікуму), на паралельних вулицях Коперніка (біля 4-ї гімназії і вул. Вавілова) і Степана Бандери (перед поворотом до бару "Майдан"), на переході біля краєзнавчого музею, на вул. Рівненській (на переході біля кладовища) і вул.Кравчука (біля бару "Млин", перехід до 21-ї гімназії).

Також він пропонує встановити захисні парапети для пішоходів у місцях масового скупчення людей: навпроти виїзду з Шопена на Волі, навпроти 4-ї гімназії та на мосту біля дитячої залізної дороги (на початку і в кінці мосту), оскільки на цьому проміжку водії на повороті надто щільно притискаються до бардюр і можуть вилетіти на тротуар. Це можуть бути металеві конструкції чи просто бетонні клумби з квітами.

Крім того лучанин просить вивчити можливість встановлення у Луцьку максимальної кількості відеореєстраторів і відеокамер.

Аби петицію розглянули органи влади, вона повинна набрати не менш ніж 300 голосів. До завершення голосування залишилося 13 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ПРОСПЕКТІ В ЛУЦЬКУ ВСТАНОВИЛИ ОБМЕЖУВАЧІ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів