Поділитись:

З'ясували, звідки в Луцьку вели незаконні труби з нечистотами (фото)

Середа, 29 серпня 2018, 11:20

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради продовжують обстежувати прибережну смугу річки Сапалаївки на предмет виявлення незаконних трубопроводів, через які громадяни та підприємства міста можуть зливати нечистоти.

Якщо раніше муніципали виявили дві труби, з яких нечистоти впадали в Сапалаївку, то зараз таких вже знайдено ще три, – повідомляє департамент муніципальної варти.

"Один трубопровід був прокладений від річки до земельної ділянки регіональної газової компанії ПАТ "Волиньгаз", однак охорона цього підприємства не впустила на територію інспектора департаменту, щоб перевірити звідки в Сапалаївку впадає брудна смердюча вода, адже, можливо, вона і не їхня. Дивно, чи не так? Інша труба вела до території ПАТ "Луцький пивзавод". Під час обстеження інспектори помітили, що в річку з неї витікає рідина білого кольору з їдким запахом", – написали муніципали.

За даними фактами департамент муніципальної варти буде звертатись у спеціалізовані служби з метою встановлення володільців та користувачів цих труб. Є підозри що саме скид цих нечистот давав запах на вул. Богдана Хмельницького, Набережну, Івана Франка, Винниченка та Чернишевського.

Обстеження берегів річки Сапалаївки інспектори департаменту муніципальної варти будуть продовжувати, щоб виявляти можливі джерела смороду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АБО ЗАТОПИТЬ, АБО ЗАСМЕРДИТЬ, - ПРОГНОЗ ВІД ЕКС-ПОСАДОВЦЯ ЛУЦЬКРАДИ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024