Поділитись:

За рибалку в Центральному парку Луцька - штраф

Субота, 01 вересня 2018, 14:15
За рибалку в Центральному парку Луцька - штраф

У Луцькій міській раді планують під час засідання виконкому розглянути питання щодо утримання в належному стані території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

У ньому, зокрема, йдеться, що відповідно до Правил любительського і спортивного рибальства лов водних живих ресурсів у підвідних і магістральних каналах, відводах рибогосподарських та меліоративних систем, в шлюзових каналах тощо забороняється. Тобто любительська рибалка в меліоративних каналах на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки є порушенням правил рибальства, йдеться у пояснювальній записці.

За ці дії передбачена відповідальність у вигляді попередження або накладення штрафу на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 34 до 170 грн).

Окрім цього у відділі екології інформують, що для відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану до каналів парків весною 2018 року випустили дворічного малька рослиноїдних видів риб. Зокрема, 72 кг білого амура та 150 кг строкатого товстолобика на загальну суму в 9,9 тис. грн. Це кошти міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКОМУ ПАРКУ ЗАРИБНЮЮТЬ ВОДОЙМИ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів