Поділитись:

Діти стояли та морились на сонці, - Алла Надточій про відкриття 27-ї школи

Субота, 01 вересня 2018, 16:30
Діти стояли та морились на сонці, - Алла Надточій про відкриття 27-ї школи

Депутатка Алла Надточій побувала на відкритті школи № 27 і каже, що дуже задоволена тим, що заклад нарешті відкрили і діти там будуть вчитись, однак саме відкриття вона вважає було занадто довге, що утомило школярів.

"Щодо самого дійства, то в мене двояке відчуття: сонце піднялося, було спекотно, діти стояли та морились на сонці, була дуже довга лінійка. Розумію, що треба було урочистоті, але ці нагороди, які вручали, можна було би вручити в якісь інший день. Приємно, що школа відкрилась, але неприємно, що наша влада хоче з цього зробити якийсь пафос", - сказала Алла Надточій.

Депутатка вважає, що дітям можна було би зробити відкриття якось цікавіше, можливо в ігровій формі, а на урочистості відвести не більше 20 хвилин. Однак багато зайвих моментів затягнули цю лінійку.

"Чому виступав радник міського голови, то мені було теж не зрозуміло. До чого він там? Тоді давайте вже по черзі виставимо депутатів і нехай говорять", - сказала Алла Надточій.

Втім не зважаючи на моменти з довгою та виснажливою для школярів лінійкою, Алла Надточій сказала, що це дуже радісна подія.

"Хочу привітати колектив цієї школи і лучан . Гарної наснаги до навчання, здоров'я їм міцного та мирного неба. Хочу щоб здійснювалися їхні мрії і щоб в нас, у Луцьку, збудували ще не одну школу", - сказала Алла Надточій.

Надрукувати
мітки:
коментарів